Sådan handler du hos Flexisadler?

Hjemmesiden

Du kan selvfølgelig altid bestille tingene via nettet. Du sender mig bare en mail (flexisadler@gmail.com) eller ringer (31 20 73 38)Det er lidt primitivt, men det fungerer trods alt ;-)

Hvis du gerne vil se og røre tingene inden du beslutter dig, er der følgende muligheder:

Sadelbesøg

Jeg har ikke en fysisk butik, men kører ofte ud til sadelprøvninger.

Jeg kører i hele Danmark, og kan for det meste samle sammen til en tur. Jeg har valgt at have samme pris for et sadelbesøg - uanset hvor I landet du bor (dog kun DK fastland og brofaste øer... - Ønsker du en sadelprøvning på ikke brofaste øer, i Sverige, Norge, Færøerne eller andre steder, laver jeg gerne en særskilt aftale :-) ) 

Prisen for et sadelbesøg (hvis det kan passes ind på en tur) er pt 650 kr pr adresse, og er i flere på stedet koster det 250 kr pr ekstra rytter. 

Ved køb af sadel trækker jeg besøgsprisen på 250 kr fra. Kørsel betales uanset.

Jeg møder op med en bil fyldt med sadler og har god tid, til at du kan prøve, de sadler du har lyst til.

Jeg interesserer mig ikke for din ridestil eller dit og hestens uddannelsesniveau. Det jeg kigger efter er, om hesten er veltilpas og kan bevæge sig afslappet i forhold til de sadler, den prøver, og om du kommer til at sidde korrekt placeret i sadlen, så du og hesten får det bedst mulige udgangspunkt for jeres kommunikation.

Jeg er meget opmærksom på hestens kropssprog og reaktioner, og viser hesten tegn på at spænde op, prøver jeg altid at finde årsagen - er det sadlen? rytteren? Hestens fysik/psyke eller noget udefrakommende?

Uanset hvad, tager vi tingene som de kommer og på hestens præmisser. Er hesten nervøs tager vi det bare ekstra roligt. Det er vigtigt for mig, at hesten og du får en god oplevelse.

Messer og Dyrskuer

Jeg plejer at deltage med en stand på Roskilde Dyrskue i juni, Store Hestedag i Roskilde i september og til DHE-træf både i Silkeborg i juli/august og på Sjælland i maj og til Hest og Rytter i Herning i marts.

"Butik - se og prøv hjemme hos mig"

Jeg har som sagt ikke en fysisk butik, men alle sagerne har jeg jo herhjemme, så du er meget velkommen til at komme forbi og se, føle, prøve, - og få en god hestesnak :-)

Bare aftal et tidspunkt med mig, så du er sikker på jeg er hjemme ;-)

Butikken hos dig, din rideklub/opstaldningssted

Hvis I er flere der gerne vil bruge en eftermiddag eller aften på at kigge rideudstyr og sadler, kører jeg gerne ud til jer - det koster kun kørslen. (kombiner evt. med foredrag omkring fleksible sadler og sadeltilpasning i al almindelighed)

Foredrag 

Jeg kommer gerne ud og fortæller om sadler generelt. Jeg er selvfølgelig mest optaget af fleksible sadler, fordi jeg har set, hvilken fantastisk forandring det er for hesten, men også almindelige anvisninger på, hvad det er man kigger på, for at se om sadlen passer.

Jeg demonstrerer gerne det hele på en hest og lader jer føle med, så I kan få det i fingrene selv. Og jeg svarer selvfølgelig på spørgsmål :-)

I kan komme til mig eller jeg kan komme til jer.

Pris 500,- plus evt. kørsel

Betalingsmuligheder 

Der er altid mulighed for at betale kontant og via konto-overførsel til:

Reg 0914 Konto 0010533147

Når du kommer hjem til mig, eller jeg kommer ud til sadelbesøg og er på messer, kan der betales via MobilePay til 83556 (betingelserne for MobilePay er at det er en fysisk handel, hvor begge personer er til stede)

 

Forsendelse

Jeg sender som udgangspunkt dine varer som forsikret pakke med Track and Tracenummer med GLS til en valgfri GLS Pakkeshop.

Priserne er som følger: