EquiRex skaber komfortabelt og stilfuldt tøj til ryttere, der ikke kun ønsker at se godt ud, men også har øje for tøjets funktion, bæredygtighed og tøjets oprindelse. Hver beklædningsgenstand er designet til at give glæde i årevis - såkaldt "Langsom Mode".

EquiRex bruger stoffer, der har en lavere miljøbelastning end traditionelle materialer, såsom certificeret økologisk bomuld, merino uld og bluelabel stoffer.

Merino-uld er forholdsvis ny i ridesporten. På grund af sin naturlige glans ser det fantastisk ud, og fordi det transporterer fugt væk, ikke kommer til at lugte og regulerer din kropstemperatur, er det et perfekt materiale til lange undervisningsdage og arbejde i staldene. Det indbyggede klimaanlæg i merino-uld holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Hvis du har prøvet det én gang, vil du aldrig ønsker noget andet!

EquiRex tjekker leverandørerne med omhu, så du kan være sikker på, at der ikke er involveret børnearbejde i produktionen af tøjet, og at arbejdsforholdene på fabrikkerne er gode.

EquiRex er klar over, at de som et lille navn på markedet ikke kan ændre verden. Men det er det, de arbejder hen imod, og håber på denne måde at yde et positivt bidrag til udviklingen.